woensdag 8 augustus 2007

Tom Jarig 9 augustusJa Tom is Jarig 1 Jaar hieper de piep hoera..
en mama zit te huilen ohh wat is het snel gegaan... dit mooie jaar met dit mooie jongetje er bij precies een jaar geleden zat ik in een weeen storm een klein uurtje waren nu me vliezen gebroken en was aan gekomen in het ziekenhuis..en moes ik effe onder de douche ik wou niet in maar er 1 maal er in wou ik er ook niet meer uit.. het ging zo snel en zo ook dit eerste jaar ..
we hebben afgelopen zondag zn eerste verjaardag gevierd maar vandaag blijven we allemaal lekker thuis en gaan leuke dingen doen om toch effe bij ons kleine groote mannetje stil ste staan wat ben ik toch gek op hem..
en zijn nieuweste ding wat hij de hele dag doet: is klap is in je handjes blij blij blij op je boze bolletje allebij... de rest kan hij nog niet gebaren maar een pret dat hij heeft..gewoon zo heerlijk om te zien..
1 jaar en 9 maanden is hij bij ons ik heb al gezien de helft van hem heb de echo foto van het eitje toen pap's zaadje er nog niet was zo woorderbaarlijk en nu nu is het een heerlijke eigenwijze maar oh zo knuffelgraage boy geworden

4 opmerkingen:

Koefje zei

ooooh gefeliciteerd!!!(wel een beetje te laat,sorry)hopelijk hebben jullie een mooie dag gehad...zal vast wel...

Jackie zei

de Jongens zitten hier mee te kijken, vinden tom eng als Baby met dat bloed, hahaha
Op die andere foto is hij volgens Tycho grappiger, en volgens jayden liever, haha

Van Harte Gefeliciteerd meid !!

Chantal zei

Lieverd gefeliciteerd!!!!

Hinke zei

Ja meid, kleintjes worden groot. Maar wat is het een schatje !!!